Matkasunnitelmat junnaa, en tiedä vieläkään miten ja mihin lennämme. Maailman ympäri lento pitää ottaa, ja miettiä missä sitä haluaa sitten muutaman päivän viettää. Austraaliaan olisi niin ihana päästä!

No juu. Töistä ei ole kuulunut mitään. Ei myöskään liitosta. On käsittämätöntä, että työttömyyskassaan maksetaan säännöllisesti palkasta pieni osa, jotta työttömyyden sattuessa ihmisellä olisi turvattu ansiosidonnainen päiväraha. Ja minä olen odottanut kassan päätöstä nyt kaksi kuukautta! Kaksi kuukautta ilman tuloja on hemmetin pitä aika. Toissapäivänä tuli postissa ilmoitus, että olin täyttänyt yhden kohdan väärin hakemuksesta. Mikseivät he voineet soittaa? No saanpahan laitettua kahden kuun "työtön työtön työtön" laput kerralla postiin, tulee isompi summa kerralla. Tosin rahat on jo käytetty etukäteen :/

Kumpa niitä töitä jo saisi. Pää tuppaa hajoamaan. On jotenkin kummallista, että kun on yli kahdeksan vuotta painanut töitä, ilman lomia koulun ohella, niin yht´äkkiä ei ole mitään! Päivät matelee niin pirun hitaasti, että oikein ahdistaa! Minä haluan töihin takaisin!! Antakaa niitä töitä!! Pah, masentavaa.